czyzio 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2006 Witam, w WHM dodalem nowy wpis DNS. Jednak zrobilem to tak, ze w jednym polu wpisalem numer IP innego serwera a w drugim domene, ktora chcialem na ten numer przekierowac. Wyswietlilo mi, ze domena nalezy do mnie itp. Jednak mam problem bo nie wiem jak ja teraz mam usunac. Nie ma jej na liscie domen. Jedyne miejsce gdzie ja znalazlem to w moim cPanelu przy dodawaniu subdomen. Czy moze ktos sie spotkal z takim problemem i poradzil sobie bez udzialu administratorow serwera? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2006 Zgłoś się do admina serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czyzio 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2006 Admin serwera bardzo sie zdziwil jak ja to zrobilem i dlaczego nie mam tego w WHM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2006 Admin serwera bardzo sie zdziwil jak ja to zrobilem i dlaczego nie mam tego w WHM To niech się dziwi, ale domenę może przecież z kilku plików usunąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach