outlaw 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 Jedno z kont ma przypisaną domenę test.pl chciałbym założyć nowe konto z domeną test2.test.pl niestety w ogóle nie mogę tej subdomeny pingować z zewnątrz. Apache i bind przeładowałem. Czemu nie chce działać? Mam Directadmina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 Wyczyśc cache DNS, podaj domenę i subdomenę to Ci sprawdzimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outlaw 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 netria.pl sub strony.netria.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 Obie wchodzą, na domenie sajt jest, a na poddomenie jest "Jest to symbol zastÄpczy subdomeny strony.netria.pl" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outlaw 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 (edytowany) To moze u mnie dnsy się jeszcze nie odświeżyły...? Ale chyba jeśli jest to subdomena to nie muszą? O co kaman? Edytowano Luty 23, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 Przemielą się, spokojnie heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach