gonzek 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 (edytowany) Do sprzedania mam domenę sonymobile.pl - domeną tą zainteresowana jest firma Sony Mobile Communications Polska. W tej chwili trwają negocjacje warunków sprzedaży. Aktualna kwota jest 4-cyfrowa wyrażona w walucie EURO (netto! + VAT). http://allegro.pl/so...2158981643.html Oficjalnie działa już globalna domena http://www.sonymobile.com Firma SONY planuje utworzyć serwisy o swoich smartfonach pod odpowiednimi domenami w każdym kraju (sonymobile.com sonymobile.pl sonymobile.de itd). Zainteresowanie domeną wzrasta i dostaję coraz więcej pytań, ostatnio ze stanów z korporacji zajmującej się handlem domenami Name Rally. Więcej informacji? Zapraszam do kontaktu - tel. 693 083 124 - Jakub Krężel. Edytowano Luty 23, 2012 przez gonzek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 Skoro taki potentat jest zainteresowany zakupem to dlaczego chcesz sprzedawać na wolnym rynku? Gigantycznej japońskiej korporacji raczej nikt nie przebije. No chyba, że spodziewasz się problemów z tą domeną, wtedy rozumiem decyzję o sprzedaży - zgarnąć szybko kasę i niech się nowy właściciel martwi pozwami ze strony Sony dotyczącymi przywłaszczenia nazwy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 Jak będą chcieli to ci ją zabiorą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 d.v, bo to taki chłyt marketingowy. A nóż widelec i łyżka ktoś da 5-cyfrową sumę EUR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 Jasne, jak będą chcieli - zabiorą. Ja miałem małe forum o aparatach Sony - bez łaski musiałem zwinąć się z adresem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 To nie jest strona o jeleniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 Gdyby ta domena była warta serio pieniądze, to by na niej "postawił" swoje tematyczne forum zamiast od razu sprzedawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach