INTER-COM 21 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 (edytowany) Witam Mam pewien kłopot samoczynnie registrar zmienia mi IP, Podaje poprawne DNS które mają być na danym serwerze , po kilku godzinach zmieniają się na te z przed roku ? ns1.hostdell.pl. [91.210.242.135] ns2.hostdell.pl. [91.210.242.150] Kolejna dziwna sprawa : Status: anulowana Wiadomość: Status końcowy nie zmieni się Przy próbie zmiany DNS na prawidłowy otrzymuję ? OVH nie odpowiada na moje zapytanie czekam i serwis mi leży Czy ktoś się spotkał z takim problemem ?? #edit w tej chwili otrzymałem komunikat : Status: zakończona Wiadomość: Zadanie zakończyło się Będe informował na bieżąco czy naprawili to. # Serwis ruszył oczekuje teraz czy nie wystąpi znów ten problem w dzisiejszym dniu nastąpił kilka razy Edytowano Luty 23, 2012 przez INTER-COM (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 Kolejna dziwna sprawa : Status: anulowana Wiadomość: Status końcowy nie zmieni się Jeżeli nie zmieniasz nazwy DNS-ów, tylko adresy ip to zawsze bedziesz miał u nich ten komunikat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
INTER-COM 21 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 Nigdy nie było z tym problemu? Podawałem DNS poprawne takie jak stworzyłem w named i powinno hulać a nie ustawiać ip z przed roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach