CyberHosting 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 (edytowany) Mam problem ze zmiana dnsow w 1and oni maja dosc dziwny panel Kiedy klikam aby zmienic wyskakuje: Podstawowy serwer nazw : ns1.xxx.com 1-szy wtórny serwer nazw : ns2.xxx.com Czy dobrze to dalem? Edytowano Luty 23, 2012 przez CyberHosting (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 Skąd ja to znam jeżeli nie robisz delegacji na własnym wpisie typu ns1.twojadomena.pl i ns2.twojadomena.pl to nie zrobisz.. bo nie ma gdzie wpisać IP. Ale możesz jedynie co zrobić to wydelegować domenę już na istniejący host wtedy na pewno będzie działać .. ja tak musiałem zrobić innej opcji niestety nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CyberHosting 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 Przecież przekierowywuje na istniejący host... Jest napisane że jest skonfigurowana a i tak została na innym hoście O.o. Spróbuje przez rekord A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 Pokaż wynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CyberHosting 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 Dobra. Wszystko poszło dobrze. Tylko czekałem całe 24h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach