Paul 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 Hej, Jakie polecacie aplikacji do strony na facebooku - oprócz Static HTML i Ankiet? - Poszukuję aplikacji która umożliwiła by mi w łatwy sposób zrobienie na odzielnej stronie (nie na tablicy) spisu pewnych produktów / może z podziałem na kategorie - jest to to do zrobienia? Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabja 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2012 Owszem, jest to do zrobienia ale szczerze mówiąc chyba nikt nie udostępni takiej aplikacji za darmo - wszak trzeba to utrzymać na serwerze (biorąc pod uwagę duży ruch jaki generowany jest przez fcb często trzeba mieć dobrą maszynę). Jakby tego było mało, trzeba zainwestować w certyfikat ssl bo fcb w przypadku aplikacji "wymusza" korzystanie z bezpiecznego przeglądania - a bez https nie ma co startować, bo wyglądać to będzie mało profesjonalnie. W swojej ofercie mam taką aplikację, ale jeszcze jest w fazie testów, niemniej gdybyś był zainteresowany mogę udostępnić - powiedzmy, że w sprzyjających warunkach za darmo (ale to w zależności od wymiaru Twojego przedsięwzięcia) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach