bogdan19955 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 Witam mój problem jest najstępujący. Wykupiłem usługę Server VPS2 - Medium przelewem, informacje o dotępnym vps dostałem odrazu. Tylko mam jeden problem podczas jakiej kolwiek czynności w panelu vps wyświetla mi się błąd " Wystąpił problem. Poprzednia operacja nie została zakończona. Spróbuj ponownie za chwilę. " Prosił bym o szybką naprawę tego błędu, bądź pomocy w naprawieniu go. Dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huan 18 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 Proszę się kontaktować z BOKiem hitme: http://hitme.net.pl/kontakt.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bogdan19955 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 (edytowany) Pisałem już wczoraj wieczorem i dzisiaj. Chyba wszędzie gdzie się da na tej stronie ticket także poszedl rano. Teraz napisałem formularz zobaczymy może odpiszą. Najgorsze jest to że zapłaciłem za coś co nie działa, bez sensu Edytowano Luty 22, 2012 przez bogdan19955 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach