Marek607 655 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 Ja tam widze domyślną Directadmin z logiem linuxpl.com - musisz poczekać niekiedy do 24h na pełna propagacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 (edytowany) Czemu u mnie widnieje coś innego ? historia wyczyszczona w przegladarce. Zresztą to chyba nie wina histori bo na IE wyskakuje tylko to https://ssl0.ovh.net/fr/.. Aha to coś z tą propagacją cokolwiek to znaczy . Edytowano Marzec 22, 2012 przez Redzik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2012 (edytowany) Siema . To znowu ja upierdliwiec Domena megaserwis.net.pl ładnie śmiga. Teraz mam taki problem że posiadam druga domenę i chciałbym aby po wpisaniu tej drugiej domeny wyświetlała sie pierwsza. Pierwszą operacją jaką wykonałem to było to co w przypadku pierwszej ale wyskoczyło mi Strefa SOA dla domeny xxxxxxxx nie jest dostępna na serwerze dns: dns12.linuxpl.com Admin hostingu odpowiedział tak. Proszę dodać domenę do serwera oczekać i spróbować zmienić DNS w OVH na nasze. Ale ja nie chciałem dodawać domeny do serwera. Chciałem aby po wpisaniu domeny xxxxxx przenosiło mnie na megaserwis.net.pl. Nie wiem czy tak się da. Admin odpisał że się da. Podpinając drugą domenę jako alias do pierwszej albo no tak jak jak nie chciałem dodać domenę do serwera i ja przekierować. Jaką operację wykonać aby to wyszło jak najkorzystniej dla domeny pierwszej. Aby 2 domena na nią pracowała że sie tak wyrażę. Edytowano Marzec 26, 2012 przez Redzik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2012 Podpiąć domenę tak jak piszą i zrobić przekierowanie 301. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Elo. Mam pytanko a raczej prośbę o porade. Chcialem zarejestrować domenę o nazwie "evolution" niestety wszystkie pl i globalne są zajęte, no może tam jakieś 2 zostały drogie. I teraz co wybrać www.evolution-miasto.pl ? jakieś długawe. Mam jakieś inne wyjście ? Może ma któś jakiś oryginalny pomysł. Domena ma być dla salonu fryzjerskiego jeżeli to w czymś pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 evolution.miasto.pl http://www.ovh.pl/domeny/dotmiastodotpl.xml proste.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 evo-lution.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach