Popaprany 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Mógłby mi ktoś podać z 10 domen (.pl) gdzie za pierwszy rok zapłacę około 10-15zł może być mniej Do tej pory korzystałem z proserver bo tam za pierwszy rok smsem jest 44zł a przelewem 25zł ale słyszałem ,że są tańsze hostningi mógłby ktoś mi podać kilka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 domeny czy rejestratorów? jak chodzi ci o rezerwację i kupno domeny to ovh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 MasterNet.pl OVH.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Tu znajduje się nasz cennik rejestracji oraz przedłużenia domen: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizzo 30 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 Ja osobiście korzystam z masternet I w sumie polecam każdemu. OVH ma podobne ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mati_290 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 * OVH.PL * AZ.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artfoto 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 Zawsze korzystałem z masternetu, jednak ostatnio rejestruje w ovh bo taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 (edytowany) Ogólnie to masternet, jest całkiem niezły dopóki nie chcesz ustawić rekordu Glue, bo niestety ta funkcjonalność nie została poprawnie wdrożona względem API hrd.pl. Kontakt z BOK po godzinach pracy biura praktycznie nie możliwy. W zasadzie to obecnie moim głównym rejestratorem domen stało się ovh.pl. Edytowano Luty 22, 2012 przez malu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 Jak domeny to tylko OVH.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 OVH ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 Ja polecam aftermarket.pl/dropped.pl Jeśli mnie pamięci nie myli, to firmy, które reklamują swoje usługi na WHT nie mając profilu firmowego łamią regulamin. SecurityHost Games.Aevers.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 Ja polecam po prostu firmy z Polskim kapitałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 (edytowany) Ja polecam po prostu firmy z Polskim kapitałem Też bym polecał, gdyby oferowały coś więcej niż Polski kapitał (akurat w tym konkretnym przypadku). Edytowano Luty 22, 2012 przez theqkash (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 No to premium.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barek 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2012 Zdecydowanie OVH.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach