stodesign 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2006 Witam Czy wewnetrzyny transfer domeny w az.pl ktory potwierdzam authinfo wystarczy aby byc jej pelnoprawnym wlascicielem? Czy jesli pozniej zmienie dane rejestratora na swoje to jest juz na moje nazwisko? Jak to jest z tym kodem authinfo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2006 Jesli nie dokonasz cesji na pismie z poprzednim wlascicielem, to z tego co wiem to moze sie ubiegac o zwrot domeny, poniewaz bedzie nadal prawnym wlascicielem domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stodesign 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2006 a czy nie mozna w az.pl wykonac cesji poprzez maila? w home.pl wysylalem screen umowy cesyjnej, tylko z nowymi danymi i bez podpisow. i przeszlo, ciekawi mnei czy w az.pl takie cos sprawdzic sie moze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2006 ja w home.pl musialem wyslac formularz cesji ze skanem dowodu, z wypelniona czescia dla sprzedajacego do osoby kupujacej, osoba kupujaca wypelniala swoja czesc i podpisywala, i wysylala faxem do home.pl wiec nie wiem jak Tobie zatwierdzili "przez email" - moze i sie da, ale nigdy nie probowalem. jak udalo Ci sie w home, to napisz do az.pl czy tez pojda na taki uklad... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stodesign 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2006 tak tak, wlasnie zrobilem podobnie, wyslalem wypelniony screen umowy + skan dowodu, tyle wystarczylo nowy abonent nic robic nie musial sprobuje tak samo w az.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2006 A czy przypadkiem na wniosku do cesji nie musza podpisac sie obie strony tej "transakcji" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stodesign 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2006 tak, jest moejsce na podpis, przynajmniej w home.pl nie pidpisywalem nigdy i cesje przeprowadzono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach