iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 (edytowany) Witam. Potrzebuję kolejnego hostingu, z tym że teraz wirtualny. Chcę zeby była platnosc miesieczna, najelpiej PayPal. mZone odpada, bo mi nie działa tam mój skrypt. I żeby test był, nawet na 1h, bo na 2 hostach już nie działa , a wiem że działa, bo już kumpel ma, ale tam platnosc roczna Edytowano Luty 21, 2012 przez iSpaces (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Może warto zastanowić się dlaczego skrypt nie działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 a wiem że działa, bo już kumpel ma, ale tam platnosc roczna Jeszcze działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 (edytowany) Skrypt nie działa przez Cgi-Bin bodajże, tak mi się wydaję. W jednym hoscie, nie wyswietla pliku, w drugim pobiera go. Na linuxpl chodzi. Dobra ale nie róbmy off topu. Czekam na oferty Edytowano Luty 21, 2012 przez iSpaces (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 A masz jakiś komunikat? Ty masz to nowe konto na h2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 (edytowany) "Ty masz to nowe konto na h2" yyy. nie. Mam u Was VPS, i hosting www od miesiąca. Panie Irku, proszę: www.isurfik.pl/1 na Waszym hostingu i się nie da wrzucić pliku. Na normalnym hostingu widać jak sie wjedzie strona.pl/cgi-bin/ubr_upload.pl. wyswietli sie jakis napis ze dziala. Na tym, pisze ze nie ma takiego pliku, a zaś na Hostit pobiera ten plik. Edytowano Luty 21, 2012 przez iSpaces (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 To sie jeszcze cgi-bin używa? No to ładnie. Przeciez skrypty perl jako cgi to juz chyba trochę stare rozwiazanie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 (edytowany) iSpaces, zapraszam na helpdesk, zgłoś problem sprawdzimy. Edytowano Luty 21, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Ok, a może lepiej Gadu Gadu? 28839637 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Nie oferujemy supportu na gadugadu, rozumiem że problem dotyczy shared hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Tak, napisałem, i w sprawie obciazenia tez napisalem Close ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Niestety tu musisz sie skontaktować z wydawca skryptu, być może potrzebny jest jakiś moduł na serwerze lub skrypt pisany wyłącznie pod Directadmin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Potrzebuję kolejnego hostingu, z tym że teraz wirtualny. Chcę zeby była platnosc miesieczna, najelpiej PayPal. I po co dwa tematy zakładasz? Jeden to za mało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Bo się zrobił , offtop, i pytam o coś innego. Po to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Zerknij na naszą oferte link w stopce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Polecam Chmurke.pl (ref) Masz 14 dni na test + za okazaniem dowodu że posiadasz usługę w innej firmie, dostajesz 3 mcza darmo bez zobowiązań (nic nie płacisz na początku). Moją opinie znajdziesz tutaj: http://www.webhostingtalk.pl/opinie/firma/71-chmurka-pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach