iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 Witam. Gdy wchodze na swojastrone.pl/cgi-bin/jakisplik.php, to nie pokazuje pliku, że go po prostu nie ma. A mam wazny plik do uploadera, tam, i inaczej nie zadziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 Może gdzieś globalnie blokujesz dostęp do zawartości katalogu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 Mozesz jasniej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek Mazurkiewicz 19 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 (edytowany) Mozesz jasniej ? Akurat to Ty jaśniej powinieneś napisać o co Ci tak właściwie chodzi. Edytowano Luty 20, 2012 przez Piotrek Mazurkiewicz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 (edytowany) Bo tak. Mam sobie stronke, gdzie jest upload. To tego skryptu uploadu, potrzebny jest taki plik który jest w folderze cgi-bin. I skrypt wywala blad ze nie ma tego pliku. I nawet jak wejde przez www.strona.pl/cgi-bin/plik.php, to pisze ze nie ma takiego pliku a jest. Co jest? Ten plik : http://78.47.132.151/cgi-bin/ubr_upload.php Edytowano Luty 20, 2012 przez iSpaces (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devilMedia.pl 26 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 (edytowany) Te problemy w innym temacie co Ci odpisałem wcześniej są pewnie spowodowane przez to o czym piszesz tutaj. Do /cgi-bin wrzucasz tylko ubr_upload.pl zaś resztę wrzucasz do innego katalogu pod którym chcesz mieć te pliki. Z której wersji korzystasz? Bo tam konfiguracje się zmieniały między wersjami. Edytowano Luty 20, 2012 przez devilMedia.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 6.8.1 Skrypt to ShareScript PPD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 Zapewne brak dostępu dla wszystkich w tym katalogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 Jak to ustawic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 No wlasnie mi sie wydaję , ze to przez konfigurację. Bo skrypt nie był aktualizowany z rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 Sprawdź jakie masz chmody ustawione katalogu cgi-bin oraz tego pliku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 Pliku 755, cgi bin 777 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach