dawinet 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 Witam, szukam jak najtańszej domeny .org Może ktoś coś polecić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawinet 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 widzę ze nie mam wyjścia mam jeszcze takie lamerskie pytanie, gdy kupie już tą domenę i będe chciał ją zarejestrować w jakimś innym hostingu to z tym są związane jakies opłaty >? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 Zapraszam do nas: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=domeny Nie wiem jak jest w OVH, ale transfer domeny ORG jest zazwyczaj płatny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 Myślę, że tu nie chodzi o transfer, tylko o podpięcie domeny na serwer inny niż OVH. A co do cen, to taniej od OVH mają tylko niektóre amerykańskie firmy handlujące domenami, ale od nich lepiej trzymać się z dala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach