wolas99 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2012 Poszukuje zagranicznego i w miarę taniego, bezpiecznego serwera VPS znajdującego się na Cyprze. Potrzebna byłaby też pomoc w przenoszeniu całego forum wraz z wszelkimi danymi. Minimalne parametry VPS-a: pow. dyskowa 20 GB SAS R10 pamięć ram 6 GB otrzymany cpu ~4 GHz transfer 800 GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2012 (edytowany) Dlaczego akurat Cypr? A Włochy lub inna lokalizcja nie może być? Z takimi parametrami i w tej lokalizacji będzie ciężko. Znalazłem w lokalizacji Włoskiej 7host.com prawdopodobnie support mają po Ang. Edytowano Luty 18, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolas99 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2012 Bo wydaje mi się że właśnie na Cyprze najbardziej przymyka się oko dla stron typu warez, download. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 Heh trzeba było odrazu napisać jak warez to pomyśl o Holandi, Rosji lub Ukrainie. Tam z hostowaniem tego typu stron nie ma problemu. Np Holandia redhosti.pl leaseweb.com alvotech.de hostineuro.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/CY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolas99 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 Jeżeli ktoś jest zainteresowany przenoszeniem całego forum, zapraszam na PW. Skrypt przemo. Duża baza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 Jeżeli ktoś jest zainteresowany przenoszeniem całego forum, zapraszam na PW. Skrypt przemo. Duża baza. Jaki budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 Jaki budżet? Kolega wyżej potrzebuje, chyba pomocy z przeniesieniem bazy, a nie maszyny do tego Choć, sam nie bardzo rozumiem jego wypowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 (edytowany) Kolega wyżej potrzebuje, chyba pomocy z przeniesieniem bazy, a nie maszyny do tego Choć, sam nie bardzo rozumiem jego wypowiedź. Nie no ja się pytam ile użytkownik jest w stanie zapłacić za przeniesienie forum na drugi serwer Edit: Zrozumiałem że kupił serwer i szuka kogoś kto mu przeniesie wszystko Edytowano Luty 19, 2012 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach