zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2012 Witam. Jak oczyścić każdemu cache itd na mojej stronie ? bo wgrałem nowe obrazki paski itd. lecz kolega mówi że są stare a ja chciałbym właśnie wyczyścić każdemu . Pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2012 (edytowany) Jak to strona ? Forum? w Panelu Sterownia powinno być. Ale napisz coś więcej co to jest php5, php fusion, phpbb Nie potrafimy przewidywać. Edytowano Luty 18, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2012 silnik Przemo www.center-shot.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2012 W zarzadzaniu stylami powinno być coś takiego jak odswież szablon, grafike etc, rownież w głownym menu powinno być wyczyść cache poszukaj dokladnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2012 dzieki. close Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach