Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 (edytowany) Mam zamiar oddać domenę hh-team.eu. Nic na niej nie było robione, nie była dodana do google webmasters, jak ktoś chce to niech pisze priv, i się dogadam W .eu nie ma authinfo jak dobrze pamiętam tylko e-mail dochodzi przy transferze(przynajmniej tak doczytałem), może mnie ktoś poinformować jak to jest z domenami .eu z ovh do kogoś? Przez weekend jestem nieosiągalny, odpiszę w niedzielę wieczorem lub w poniedziałek. Edytowano Luty 17, 2012 przez bartez119 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 18, 2012 W .EU jest authinfo (dostępne po zalogowaniu na eurid.eu). Większość rejestratorów nie używa authinfo tylko jak wspomniałeś wysyła wiadomość na e-mail właściciela w celu potwierdzenia. Inne firmy jednak mogą użyć tego kodu. Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2012 Dalej aktualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach