winadmin 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Posiadam doświadczenie w administracji serwerami Windows (AD, IIS, SQL Server, Exchange itp.) branży hostingowej oraz finansowej. Zapraszam do kontaktu wszystkich zainteresowanych zleceniodawców! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Napisz trochę więcej o tej ofercie pracy/zlecenia. Jaką firmę reprezentujesz, jakie wymagania, itp. CV i list motywacyjny na jaki mejl słać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 (edytowany) Sponsi Chyba nie zrozumiałeś do końca. Autor tematu sam szuka pracy, a nie chce nikogo zatrudniać :-) Pozdrawiam Edytowano Luty 17, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Sponsi, poprawiłeś mi humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Niektórzy nie kumają czym jest sarkazm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 No to się wkopałem chociaż z drugiej strony nie wyglądało mi to na "śmieszną prowokację", ale jak tak było to sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach