Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Witajcie, W jakim banku polecacie kredyt pod wykończenie domu. Interesuje mnie kwota do 100 000 - 150 000 zł. W jakim banku najlepiej, gdzie najniższe odsetki, i w którym nie szukają klienta aby tylko zarobić ale i doradzą etc. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 To ci może pomóc http://www.biznesforum.pl/kredyty-mieszkaniowe.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Dzięki wielkie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 Wydaje mi się że musisz wszystkie banki w twojej okolicy odwiedzić i zebrać ofertę, policzyć sobie co i jak. Przynajmniej ja tak robiłem, i miałem pogląd na wszystkie koszta w zestawieniu jakim sobie zrobiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 Właśnie źe my w Polsce chcemy wziąć kredyt a w Belgii mieszkamy więc trochę nie ma za bardzo jak chodzić i gadać o ofercie ;/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach