Gothuk 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 (edytowany) Jako że to mój pierwszy post na forum, witam wszystkich . A teraz do rzeczy. Poszukuję VPS'a o mniej więcej takiej minimalnej konfiguracji: - RAM: 512 MB. - Procek: 1 GHz. - Dysk: 20 GB. - Transfer (miesięczny): 300-400 GB - nie obraziłbym się jeżeli transfer nie byłby limitowany. - Wirtualizacja: najlepiej KVM, ewentualnie XEN. Oczywiście interesuje mnie jedynie samodzielna administracja. Na VPS'ie uruchomione będą: stale: hosting kilku stron (nginx+php-fpm+mysql), irc-bot (eggdrop), irc-bnc (znc). + okazjonalnie inne programy. Zależy mi na wysokim uptime i małej awaryjności, gdyż jeden z ze skryptów robi jako MasterServer (tj. rejestruje gry i przekazuje innym graczom) pewnej gry, więc gdy serwer leży gracze nie widzą innych gier. Ahh, zapomniałbym jeszcze o widełkach cenowych - oczywiście oby było tanio - do ok. 50-60 PLN/msc, chociaż bardziej interesuje mnie zakup na rok/pół i jakieś zniżki. Edytowano Luty 17, 2012 przez Gothuk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
castpol.pl 6 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Witaj, Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą serwerów VPS niezarządzanych -> http://castpol.pl/oferta/serweryvpsopenvz Pakiet v30G spełni Twoje oczekiwania. W przypadku pytań prosimy o kontakt na bok@castpol.pl Pozdrawiam, Łukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
INTER-COM 21 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Zapraszam Hostdell.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.biznes-host.pl 121 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 (edytowany) Witaj. Zapraszam do skorzystania z naszej oferty: http://biznes-host.pl/?s=plany_vps2 Pakiet VPS#1 z dokupieniem kvm spełni twoje wymagania. Koszt: Opłata za 1 miesiąc: 43 zł Opłata za 3 miesiące: 90 zł Opłata za 6 miesięcy: 154,8 zł Opłata za rok: 258 zł Gwarantowane SLA to 99,9 % W przypadku pytań zapraszam do kontaktu na bok@biznes-host.pl , telefon lub na Livechat . Pozdrawiam. Edytowano Luty 17, 2012 przez www.biznes-host.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 (edytowany) Z naszej oferty możemy zaproponować ci VPS 3 który na pewno cie zadowoli . Szczegóły oferty http://www.freecast.pl/vpsopenvz.html Taka mała informacja z dniem 19 lutego serwery VPS zmieniają lokalizację na Polską Edytowano Luty 17, 2012 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 (edytowany) Od siebie polecam UltimaHost.PL (ref link). Wysoki uptime, pomocny support oraz dosyć niskie ceny Edytowano Luty 17, 2012 przez Dawid Sz. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 (edytowany) Witam, Od siebie polecam biznes-host.pl Niskie ceny, wysoka wydajność oraz chętny do pomocy Bok. Edytowano Luty 17, 2012 przez mikorol (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gothuk 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 Mam pytanie do Biznes-Host.pl Otóż po wybraniu skonfiguruj na ofercie VPS #1 (chciałem dodać kvm + przestrzeń dyskowa) i wybraniu interesujących mnie podzespołów które de facto różnią się z VPS #1 tylko wirtualizacją i dyskiem kosztuje już 78 PLN / miesiąc, 468 PLN na rok. W takim razie może trzeba zamówić VPS #1 i wtedy go upgradować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 Mam pytanie do Biznes-Host.pl Otóż po wybraniu skonfiguruj na ofercie VPS #1 (chciałem dodać kvm + przestrzeń dyskowa) i wybraniu interesujących mnie podzespołów które de facto różnią się z VPS #1 tylko wirtualizacją i dyskiem kosztuje już 78 PLN / miesiąc, 468 PLN na rok. W takim razie może trzeba zamówić VPS #1 i wtedy go upgradować? Najlepiej to pisać na bok@biznes-host.pl Odnosnie pytania: Tak, najwygodniej kupić VPS#1 i przed zamówieniem napisać na bok/czat prośbe o zmiane komponentów i faktury. Generalnie gotowe (promocyjne) pakiety mamy tańsze niz komponowane samemu,ale mozna kupic gotowy i go upgrade'ować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach