Ziemniak210994 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 Proszę o ocenę forum i zapraszam do rejestracji - to nic nie kosztuje, a mi pomoże http://for-tech.com.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Najs Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Ogólnie nie wiem o czym jest forum, odpychają mnie opisy pod działami - raz z małej, raz z wielkiej litery, poza tym dużo powtórzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ziemniak210994 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 no własnie też tak myślałem, ale nie mam pomysłu jak to sformatować, tak aby było jak najbardziej przejrzyściej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 a wg mnie te opisy są w porządku, ale nazwy kategorii tematów proponuje nieco większe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ziemniak210994 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 (edytowany) no już pozmieniałem, co teraz myślicie o forum? zmienić coś jeszcze? Edytowano Luty 23, 2012 przez Ziemniak210994 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 Nagłówek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrWiedenski 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 Przy rozdzielczości większej niż 1400px banner się rozjeżdża, może go wyśrodkuj...Co do reszty to przejrzyście, może aż za bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artfoto 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 Zdecydowanie nagłówek, czcionka do podmiany i będzie git. I może jeszcze kategorie od lewej strony (aktualnie wyśrodkowane). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ziemniak210994 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 alce całe logo zmienić (Jeśli tak to na jaką) czy tylko czcionkę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
king_arthur 30 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 (edytowany) Prawdopodobnie chodzi o to, że logo jest za małe.W rozdzielczości 1920x1080 jest bardzo duży szary pasek z lewej strony. EDIT Dla lepszego wyjaśnienia screen: (kliknij aby powiększyć) EDIT2 A co do wyglądu się nie wypowiem bo się zbytnio nie znam Edytowano Luty 24, 2012 przez king_arthur (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ziemniak210994 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2012 Teraz już chyba wszystko z logiem dobrze, A mam takie pytanie jeszcze jak ludzi ściągnąć, wiem że jest mnóstwo poradników, ale chciałbym poznać jakiś sposób na konkretnym przykładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2012 Dociąg do prawej i lewej logo bo trochę nieestetycznie to wygląda: - Mało userów. - Mało treści. Reszta w miarę ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2012 na header możesz dać trochę jaśniejsze tło i pociągnąć je przez całą szerokość ale też zaciągając pod belkę z datą i logowaniem oraz pod menu, powinno wyjść ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
king_arthur 30 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2012 @webtalk, ale on ma dynamiczny (taki w którym szerokość zmienia się wraz z szerokością okna) szablon, więc pod inną rozdzielczością wyglądałoby fatalnie. Najlepszym rozwiązaniem byłby szablon ze stałą szerokością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2012 (edytowany) albo w img nagłówka delikatne przejscie na prawej i lewej krawedzi obrazka, do koloru headera i sie zleje ładnie Edytowano Luty 26, 2012 przez Cyprian Bartoń (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ziemniak210994 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2012 Cyprian Bartoń w sumie dobry pomysł, co o tym sądzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ziemniak210994 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2012 a co myślicie o tematyce strony ? ma przyszłość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ziemniak210994 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2012 a i jeszcze, ma ktoś pomysł na logo, bo nie mam pojęcia jakie dać, żeby było ładne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ziemniak210994 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2012 (edytowany) Witam miałem dłuższą przerwę w pracy nad forum. Proszę o ocenę aktualnego wyglądu forum. Zauważałem że potrzebuje kilka zmian, w estetyce i kolorystce strony, dlatego mam do was następujące pytania: 1. Czy zmienić kolorystykę strony / styl ? Jeśli tak to na jaki ? 2. Czy stworzyć portal ? 3. Czy zmienić logo jeśli tak to jakie kolorystycznie, i co powinno zawierać? 4. Czy zainstalować shoutbox ? Edytowano Marzec 19, 2012 przez Ziemniak210994 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach