McNeal 57 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 Wkładam to do piaskownicy bo to temat ciut ala sprzedażowy. Potrzebuję kilkadziesiąt kompletów śrub do mocowań rack czyli te które zapina się do szaf i mocuje do nich szyny gdyż obecnie mamy kilka szaf a nie ma tych mocowań czyli: zatrzask z nakrętką i śrubki mocującej szyny. Nie wiem dlaczego przyszły szafy kompletyne z wiatrakami, zasilaniem, prowadnicami itp... a tego właśnie brak, sprzedawca twierdzi że były dołączone a ich nie ma... i chce sporo za komplet więc szukam alternatywy Mamy dylemat bo do zamontowania kilkudziesięciu maszynek to jest niezbędne a brak takiego elementu rodzi problem, stoi całała robota i nic innego nie da się przecież wykombinować a na gwoździe nikt tego nie będzie przybijał no chyba że się da.... Chętnie odkupię po taniości kilkadziesiąt kompletów na FV. Może komuś się walają i chce się pozbyć. Jeśli kttoś ma niech pisze na PW a chętnie odkupię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 (edytowany) http://sklep.delta.p...c328_p3440.html tylko proponowałbym w hurtowniach bo są paczki po 20-40 sztuk w lepszych cenach edit; ŚRUBA MONTAŻOWA M6 kpl. (20szt.śrub) RAX-MO-X09-X1 takie coś widzę w zamówieniu z actiona po 8,50 netto edit2; na szybko http://allegro.pl/sruby-montazowe-rack-kpl-20-szt-w-wa-faktura-i2147914710.html Edytowano Luty 16, 2012 przez www.ionic.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devilMedia.pl 26 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 Napisz ile tego potrzebujesz, mam karton walających się mocowań to bym uzbierał trochę. Nie gwarantuję, że uzbieram ileś tam kompletów ale to taki "złoty karton" - wszystko tam się wrzuca co nie zostało z montażu. Jak chcesz dorzucę Ci gratis opaski antystatyczne ESD bo mam tego kolejny cały karton, a spaghetti żona z tego nie chciała zrobić ;D Cena = wysłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McNeal 57 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 (edytowany) OK.. Właśnie patrzę w Action i śą ale nie interesuje mnie cena ich bo do ponad 80 maszyn wyjdzie sporo, tylko jak ktoś ma za dużo. ŚRUBA MONTAŻOWA M6 kpl.(1szt.śrub) TRITON - Kod towaru: SIETRIAKS0110 - cena 55gr @devilMedia.pl OK... Szukaj więc a ja skontaktuję się jutro na PW i chętnie wiaderko kupię. Podaj swoja cenę tej ilości co masz a ja kupuję all.. powiedzmy 50 kompletów. Edytowano Luty 16, 2012 przez McNeal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach