filipyoyo 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 Witam! Posiadam 3 domeny.eu w firmie domeny.tv jednak cena odnowienia 50 zł jest dla mnie zawysoka Opcja 1 Szukam jakiejś oferty do której mogę przetransferować domeny i aby koszt transferu, i działania domeny przez kolejny rok nie przekroczył 35 zł Opcja 2 Nie przedłużę domeny po czym ona wygaśnie i zarejstruje ją u nowego rejestratora. Tutaj moje pytanie brzmi: Ile czasu domena bedzie niedostępna podczas tej operacji? oraz Jakie firmy polecacie u których moge zarejestrować domenę na nowo i żeby za rok znowu nie było problemu z odnowieniem? Jeżeli moge zrobić to w inny sposób aby koszt transferu i przedłużenia nie przekroczył 35zł od domeny chetnie wysłucham propozycji. Z góry dzieki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 W naszej ofercie masz domeny eu wg poniższego cennika: Rejestracja tylko 28.29 PLN Odnowienie tylko 34.44 PLN Transfer tylko 34.44 Do podanych cen nie należy doliczać VAT, są to ceny końcowe dla klienta! Link do oferty: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=domeny Serdecznie zapraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filipyoyo 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 W naszej ofercie masz domeny eu wg poniższego cennika: Rejestracja tylko 28.29 PLN Odnowienie tylko 34.44 PLN Transfer tylko 34.44 Do podanych cen nie należy doliczać VAT, są to ceny końcowe dla klienta! Link do oferty: http://www.mzone-net...ex.php?d=domeny Serdecznie zapraszam! Czyli koszt przeniesienia do was domeni i przedłużenia jej to 34,44 + 34,44 > 50 zł więc dla mnie odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dannix 45 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 Ja polecam internetbs.net, mają dobre ceny i jak do tej pory nie miałem z nimi żadnych problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filipyoyo 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 dzięki dannix tego szukałem do transferu 6$ w cenie jest przedłużenie na rok zna ktoś podobne oferty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach