lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 Od rana 90% stron nie działa na ich łączu, do pomocy technicznej oczywiście nie idzie się dodzwonić (ponad 20 min wisiałem na melodyjce). Ktoś też ma dzisiaj problemy? Wiecie coś o tej awarii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 W Krakowie wszystko dziala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 To głównie zależy od lokalizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 U mnie co chwila jakaś zamułka jest albo prędkość niemal do zera spada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 Od rana 90% stron nie działa na ich łączu, do pomocy technicznej oczywiście nie idzie się dodzwonić (ponad 20 min wisiałem na melodyjce). W godzinach 11-16 to norma W Bydgoszczy jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 Nie, u mnie pierwszy raz tak się zdarzyło, przerwa od rana ok. 9:00 byłem przy komputerze do mniej więcej 14 - Zielona Góra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 Chodziło mi o czas oczekiwania na konsultanta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach