xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 (edytowany) Hi, potrzebuję programu który umożliwi mi zamianę we wszystkich plikach w danym katalogu zamiane pewnych słów, zdań, wyrażeń. Takie coś posiada np. PSPad, ale nie zadowala mnie bo można wpisać tam tylko jedną linijkę - ja potrzebuję większe pole. Zna ktoś coś ? EDIT: Zapomnałem o jEdit'cie jeszcze, który ma dużego inputa.. .ale na przyszłość jak ktoś coś zna to może podać Edytowano Luty 16, 2012 przez xorg (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 (edytowany) Posiada to także Notepad++ którego polecam, jednak tam zbyt dużego pola też nie ma.. Pod Windowsa czy Linuxa? Możesz też sprawdzić Geany: http://www.geany.org/Download/Releases Edytowano Luty 16, 2012 przez ZooMpl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 A ja ze swojej strony polecam EditPlus (pod Windę oczywiście). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 W osobnym pliku piszesz regułkę, a potem wklejasz w to małe pole i jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach