N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 (edytowany) Witam mam wolne trochę slotów pod serwer teamspeak3 w tej chwili oddam serwer 50slot w lokalizacji Polskiej. Warunkiem otrzymania jest to aby serwer nie stał pusty, bo pusty to mogę dla siebie postawić:] Kanały, rangi, ikony etc... na nim nie mogą być sprzedawane. Proszę również napisać do jakich celów będzie wykorzystywany serv. Po serwer proszę zgłaszać się nd PW. Pytania pw lub niżej. Edytowano Luty 15, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 (edytowany) Nadal nic ciekawego nie zaoferowana ... a serwer czeka Podbijam temat ... Edytowano Luty 17, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejdo 1 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Witam, chętnie przyjmę serwer, sprzyda się mi, posiadam sieć serwerów Countera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach