Gość Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 Hello, Nie dam rady zrobić jednej znajomej sajta, ale czemu okazja ma przepaść, może a nóż ktoś się aktualnie nudzi. Szukam jakiegoś studenta/freelancera do zrobienia strony internetowej. Raczej pewnie studenta niż freelancera, bo kasy nie ma dużo. Budżet 1200 brutto (może być dzieło, idealnie faktura) Prosto, szybko, sprawnie, taka mini fuszka na czas kryzysu. Wiem, że to nie kasa rewelka, ale dla doświadczenia itd. Raczej nie będzie to nie wiadomo co, choć niestety nie mam za dużo informacji (dostałem telefon, że mnie polecono i czy zrobię, to ja proszę o 24 godziny na zastanowienie). Musowo ziomek z Trójmiasta. Więcej info: milosz@webastyczny.pl Miło będzie wrzucić linka do portfolio. pozdro, Miłosz / Sponsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 Fajnie by było napisać co leży w zakresie prac - grafika, kodowanie, czy ma być CMS, czy bez, jakieś szczegóły co ma być na stronie, jakie podstrony itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 Niestety, ale uciąłem rozmowę ze znajomą przed tymi informacjami. CMS, tak, grafika, zakodowanie, rzekomo prosta funkcjonalność itd. Wiem, lipa, ale no to się wyjaśni, na pewno nie chodzi o kopię Onetu ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 (edytowany) NIEAKTUALNE. Zlecenie dostał ednet, mam nadzieję, że zrobi rewelację : ) Edytowano Luty 15, 2012 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach