Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Ściślej mówiąc chodzi mi o niedawne wybory, kto ma pojechać na Eurowizję reprezentując Polskę. Uważam, że jury nieźle pojechało po Danzelu, nie był on może najlepszy, ale na pewno nie najgorszy, to głupie, że jak ktoś jest obcokrajowcem to od razu nie ma szans :/ Jak Rodowicz zobaczyła wyniki głosowania SMS od razu zrzedła jej mina, na koniec jeszcze bąknęła, Wiśniewski też był u nas wysoko... był szósty :/ (szósty na dziesięciu) Po co takie jury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Jak dla mnie to zaden tegoroczny kandydat nie nadawal sie na eurowizje, nie tyle mam na mysli wykonawcow co ich repertuar. Jak maja wygrac eurowizje z takimi smutami? Przeciez to musi byc show, dynamika i taniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thomaszek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Tak wogóle to co wygrało, bo zapomniałem oglądać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radom 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Jak maja wygrac eurowizje z takimi smutami? Przeciez to musi byc show, dynamika i taniec. Mandaryna nie startowala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Wygralo ich troje (na scenie bylo ich piecioro). Mandaryna by sie nadawala w sumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thomaszek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Można gdzieś ściągnąć tą piosenkę co wygrała? Bo nawet nie wiem co jedzie nas reprezentować ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Eurowizja ani nie jest jakąś bardzo europejską ideą, ani tam nie ma co oglądać (ani Euro, ani wizja).. tylko wyciskanie kasy na siłę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koliber2 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Ja swoja opinie wyrazilem pod adresem http://koliber2.com ... Moze nie o samej idei, ale o udziale polskich wykonawcow i ich szans na wygranie czegokolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Można gdzieś ściągnąć tą piosenkę co wygrała? Bo nawet nie wiem co jedzie nas reprezentować ? Utwór jest TU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Moją opinie można odnaleść w moim podpisie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach