Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 Pech chciał , że domenkę na testy tam zarejestrowałem i akurat dzisiaj chce ja przekierować ... Nie moge się zalogowac do panelu w az.pl , wiem że oni sa tragiczni ale aż tak ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 Zdarza się. Może jakis upgrade w tle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 Pech chciał , że domenkę na testy tam zarejestrowałem i akurat dzisiaj chce ja przekierować ... Nie moge się zalogowac do panelu w az.pl , wiem że oni sa tragiczni ale aż tak ?? Widocznie jeszcze mają jakieś problemy po przenoszeniu serwerów. Support odpisał, że dzisiaj mogą być problemy z dostępem. Akurat potrzebowałem kilku domen... cóż nie zarobili dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 Zdarza się. Może jakis upgrade w tle Zdarza się im dawać ciała kilka razy dziennie : > kiedyś pokusiłem się na hosting pod obrazki za 50 Gb miejsca i brak limitu transferu zapłaciłem około 20 zł ^^ Niestety częściej obrazki się nie wyświetlały więc to był błąd , z domenami myslałem że troche lepiej będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach