Xzi 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 Witam. Prosiłbym o ocenę mojego forum XivaRonic.pl - co prawda domena nie jest jakaś mega atrakcyjna ale zamierzamy wykupić niedługo nową - dlatego proszę o nie branie pod uwagi domeny ( myślę, że ona jest łatwa do zapamiętania ^^) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 Ja tam widzę bloga \Forum jest pod adresem: http://xivaronic.pl/forum/ Poza tym nie ma co oceniać, szablony często widuję na innych blogach i forach, a treści i użytkowników trochę mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 (edytowany) Witaj nie zarejestrowany ? "Witaj Gościu" brzmi lepiej. Brakuje X by zamknąć to aviso co lata po stronie. Edytowano Luty 14, 2012 przez SaVaGe123 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 Chyba specjalnie na ma "X'a", żeby przeglądający się wkurzył i w końcu zarejestrował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 ...lub zamknął stronę ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 i mSurf trafił w sedno sprawy Najbardziej ważne jest to aby użytkownik był zadowolony. Nikt nie lubi marnować czasu na rejestrowanie no chyba że jest taki magiczny przycisk od Facebook ^^. Ktoś kto jest pierwszy raz na takiej stronie i widzi takie okno, a żeby spokojnie czytać musi się zarejestrować to zamyka okno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 jak widzę takie coś to mnie odpycha od strony i mysz sama leci na X w karcie przeglądarki usuń to bo strasznie denerwuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 oj tak - zgodzę się z Wami - też mnie wkurza i odstrasza ten brak X. a określenie niezarejstrowany - nie znoszę.... i wg mnie tło nie najlepsze- trochę nieczytelne przez to jest menu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach