Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 http://allegro.pl/sprzedam-firme-hostingowa-playhost-pl-hosting-i2116798807.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 zaznaczę tu od razu że jak by facet zarabiał 1200 PLN miesięcznie to nie puści zarabiającego serwisu za miesięczną wypłatę tylko od razu cena by wyniosła hmmm 6x miesięczna wypłata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 Mnie bawi najbardziej cytat ze strony: "Firma Playhost z siedzibą w Niemczech". Ciekawe co na to niemieckie urzędy rejestrowe i ichnia skarbówka A w ogóle sprzedaż czegoś, co przynosi 1200 miesięcznie za 1200... Geniusz biznesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 Mi wyglada na to ze gosciu ma przychod na poziomie 1200zl, a nie czysty zysk:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 (edytowany) Moim zdaniem więcej się wyda kasy na kupno i utrzymanie tego niż to warte Edytowano Luty 13, 2012 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McNeal 57 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 Nie ma co myśleć jak ktoś chętny niech poprosi o rzekome udokumentowanie wpływów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 A już myślałem, że pan Tomasza (tak miał na imię ?) zostanie przy tym biznesie na dłuższy okres czasu. No, ale byłem w błędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 Coś długo ta aukcja nie pożyła Strona przedmiotu została usunięta przez pracownika Allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 Jak mi dopłacicie co miecha 250 zeta to mogę brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach