b4x 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Tak jak w temacie ( opłata miesieczna ) Gdzie taki dostane ? I jakie parametry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Chyba pomyliłeś resellera ze zwykłym kontem ... lol. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Jak znajdziesz resellera za takie pieniądze to mnie oświeć, będe niezmiernie wdzięczny :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 W sumie może ktoś indywidualnie... Jakieś 500 mb moze mniej, i jakis śmieszny transfer ktoś Mu zaoferuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winter 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 A ja tam nie będę go linczował Coś od serverownia.pl - http://allegro.pl/show_item.php?item=82916232 (15zł msc) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 A ja tam nie będę go linczował Mruga 2Coś od serverownia.pl - http://allegro.pl/show_item.php?item=82916232 (15zł msc) Kupie resellera do 14 zł Niby 1 PLN ale jak do... Ale w sumie nie rozumiem skad sie wzieła ta kwota - 14 zł;/ Co mama daje do szkoly 1 zł przez 2 tygodnie na drożdżówki? Lepiej dorzuć pare złotych (paredziesiat) ale bedziej mial cos wiekszego/lepszego. Pozdrawia, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winter 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Okej, okej http://hosting.forall.pl/reseller.html - 14zł To dopiero reseller co za pojemność, i transfer. Pośmiga z 2 tygodnie, a w dodatku, z awariami co 15 minut W myśl zasady - lepszy rydz niż nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Ja popieram zasadę "lepsze nic niż shit" czyli lepiej nie pakowac się w gó***, dorzucic kasy a miec lepiej/pewniej/szybciej/bezpieczniej. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
b4x 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 A tak jakos chiałem kupic i ,, zbadac '' firmy ;} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Zamiast "badać" najtańcze poczytaj sobie na forach ( nawet w tym dziale) i znajdź od razu coś pewnego... Jaki sens w badanu shitu? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Jaki sens w badanu shitu? ;/... Nauka na wlasnych bledach.. ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2006 Jaki sens w badanu shitu? ;/... Nauka na wlasnych bledach.. ) @b4x - ok, w takim razie kup i "wybadaj" te serwery, wróć na forum i napisz: "jak to Cię oszukali, te ciagle pady nic nie dziala" etc. Ale - nie wybadasz - nie dowiesz się jaki poziom usług oferują Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2006 Panowie, mowice zeby wiecej zaplacic? Dobrze, to teraz powiedzcie komu? Ciagle mowicie wiecej, pokazcie placem komu mozna zaplacic wiecej i miec spokoj ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach