mahomet91 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 (edytowany) Witam, Szukam hostingu który nie będzie miał większych limitów na przesył danych UDP. prowadzę stronę z monitoringiem serwerów gier (www.csmonitor.pl) Obecnie mój usługodawca ma limity na przesył danych UDP, co za tym idzie serwery które są online pokazuję mi jako OFFLINE. Czy jest taki hosting czy ratuje mnie już tylko VPS? Czekam na odpowiedzi pozdrawiam. Edytowano Luty 13, 2012 przez mahomet91 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 Podaj konkretny limit transferu i swój budżet. Oferty nielimitowane znajdziesz w USA, ale nie dam Ci gwarancji że to będzie działać poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahomet91 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 (edytowany) No to tak szczegółowiej: Budżet około 200 zł/rok. Dysk 20 GB Transfer miesięczny: 150 GB Limit na przesył danych UDP: Nie ma pojęcia jaki jest limit u obecnego usługodawcy ale zaraz zapytam. Napiszę tutaj. Edytowano Luty 13, 2012 przez mahomet91 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 Spróbuj site5. Przez miesiąc możesz przetestować za darmo i sprawdzić, czy to będzie działać, a powinno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahomet91 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 No nic oczywiście nie odpisał nikt, a pisałem 2 razy do supportu aby podali mi limit danych. niestety się nie dowiem. Zaraz zacznę testować joi.pl wrzucam już pliki jutro zmienię serwery DNS i zobaczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach