HardPlayer 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 Witam. Mam niewielką stronę, nad którą chciałbym trochę posiedzieć. Jest mi do tego potrzebny darmowy hosting, który obsługuje PHP i na który da się przekierować domenę. Możecie mi coś polecić? Z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
king_arthur 30 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 (edytowany) ct8.pl - prowadzony przez jednego z użytkowników forum, nie korzystałem, więc nie będę się wypowiadał cba.pl - korzystałem, polecam, możliwość zdjęcia reklamy, która jest troszeczkę ogromna, przekierowania tylko w obrębie cba (jeśli chodzi Ci o przekierowanie ze strony na strone), zakaz hotlininkowania obrazków poza swoją stronę (brak w przypadku zdjęcia reklamy) Edytowano Luty 12, 2012 przez king_arthur (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 Na tym forum reklamują się obecnie dwa tego typu hostingi. Wystarczy poszukać, zajmie Ci to nie więcej niż 30 sekund. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizzo 30 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 Hpbf.pl Darmowy hosting Możliwość zakładania dowolnej ilości serwerów WWW w domenie .hpbf.pl Obsługa własnej domeny 5 kont email 5 kont FTP 3 bazy MySQL 4 GB na Twoje forum lub stronę! 50 GB transferu PHP 5.2 Dostęp do plików .htaccess Statystyki odwiedzin, oraz korzystania z FTP Aktywacja konta w 5 minut! Rozbudowany panel do zarządzania serwerem z wieloma opcjami Możliwość automatycznej instalacji skryptów Poczta przez WWW Możliwość wysyłania plików na serwer przez 2 rodzaje FTP online Własne strony błędów Support poprzez panel kontaktowy w zakładce Pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kodi 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 Polecam cba.pl Bądź tanie serwery www SMA ma http://proserwer.pl/ Można kupić sobie serwer www za małe pieniądze i bawić się swoją stroną bez żadnych reklam i zbędnych usług darmowych firm. Najtańsza usługa: - 100 MB pojemności - Transfer roczny 24 GB - PHP5 i MySQL5 - Aktywacja w 5 minut - Adres nazwa.xaa.pl - 3zł MS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 To już lepiej wziąść we Freecast. Trzy razy taniej, też sms-em, a dużo większe limity. Nauczcie się, że proserwer ssie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E4h.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 (edytowany) E4h.pl - darmowy hosting www. Napisz mi dane na PW (nick, e-mail, domena np. jkowalski.e4h.pl [chyba, że masz własną]). Dam 2GB pojemności, nielimitowany transfer, brak reklam, obsługa PHP. Panel DirectAdmin. Edytowano Luty 13, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 To już lepiej wziąść we Freecast. Trzy razy taniej, też sms-em, a dużo większe limity. Nauczcie się, że proserwer ssie. Co ty bredzisz Proserwer to jedna z porządniejszych firm hostingowych (za sms). Istnieją o 2005 roku, to chyba o czymś świadczy. Swego czasu sam korzystałem z ich usług i złego słowa powiedzieć nie mogę. Wielu znajomych trzyma tam niewielkie websjaty już z kilka lat i także sobie chwalą. Wszystko wszystkim, ale gdybym miał wybierać między Freecastem, a Proserwerem, to skłoniłbym się ku drugiej opcji. Dlaczego? Poczytaj opinie i przypomnij sobie, co w Freecaście się działo:) Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 Jedno i drugie siebie warte, nie ma na rynku porządnych firm ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 Są, ale sam powinieneś znaleźć tą odpowiednią, ponieważ większość sugeruje się opiniami innych, a wiemy, że jest różnie. Jeden klienta wymaga tego, drugi tamtego, temu się nie podoba to, kolejnemu tamto i tak w kółko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chuchma 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 (edytowany) Witam, mogę udostępnić ZA DARMO hosting BEZ REKLAM. Aktualnie testuję "automat" do zakładania kont. Jeżeli automat się nie spisze proszę dać znać. Hosting posiada "Cpanel" niestety (dla niektórych) w języku angielskim. W między czasie zapraszam również chętne osoby do testów serwisu typu: "piszesz posty za hosting". Mam gotowe 4 plany + możliwość dopasowania hostingu dla każdego indywidualnie. Więcej informacji: http://Chuchma.eu.org (dział "Oferta") Bądź bezpośrednio na forum: http://Chuchma.tk Pozdrawiam. Edytowano Maj 31, 2012 przez Chuchma (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 Heh... Wakacje pełną parą.. Poszukujemy sponsora na domene .pl na nasze forum/serwer Odmówiłbyś sobie z 4 browarki i już byłoby na domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 (edytowany) 2) kupić serwer dedykowany na którym planuję uruchomić większą ilość oferowanych serwerów TeamSpeak3, prawdopodobnie pojawią się także serwery gier. <<--- ZA DARMO !! Wszystko będzie za posty ! Ileż tych reklam trzeba by było wstawić na dwa ekrany Już widać powoli wakacje http://host-planet.pl/ Krzak dochodzi Edytowano Maj 31, 2012 przez xDSL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chuchma 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 Heh... Wakacje pełną parą.. Odmówiłbyś sobie z 4 browarki i już byłoby na domenę. Dziękuję za tak duże zainteresowanie Wakacje w pracy.. czyli dzień jak co dzień więc nie mam z czego się cieszyć Co do domeny, tak rozważam tę opcję. Pierw chciałem przetestować zainteresowanie moją "ofertą", a gdy oglądalność wzrośnie to i domena się pojawi Ileż tych reklam trzeba by było wstawić na dwa ekrany Już widać powoli wakacje http://host-planet.pl/ Krzak dochodzi Akurat nie będę musiał umieszczać reklam na 2 ekrany. Ale to już mój "problem" jak to zrobię. Będziesz ciekawy to na pewno odwiedzisz tę stronę nie raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Major_22 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 Ileż tych reklam trzeba by było wstawić na dwa ekrany Już widać powoli wakacje http://host-planet.pl/ Krzak dochodzi No niestety, zaczyna się dzieciarnia. Spójrzmy na stronę: - dopiero wgrany szablon - dziwaczne znaczki - nie wiadomo czy się dzieci połapią jak to zmienić oprócz tego news wisi jeszcze z gotowego szablonu. - popatrzmy na menu po lewej stronie co widzimy - widzimy jak dzieci się podniecają że mają swoją stronkę i potrafią napisać "SPIER****J" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 Poszukujemy sponsora na domene .pl na nasze forum/serwer Odmówiłbyś sobie z 4 browarki i już byłoby na domenę. Chyba tylko na rejestrację. A za rok musiałby odmowić sobie 4 flaszki ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 Nie przesadzajmy... Domena .pl to nie jest jakiś tam wilki wydatek. A co to za "Cpanel" ? Taki jak YouHosting udostępnia, czy WHM ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 No rzeczywiście, 55 zeta za domenę .pl na rok to mega elo przeza***iście wielki wydatek.... ~4,60 PLN miesięcznie, toć tyle kosztuje tani syf sieciowy a nie porządne Piwo przez duże p. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 Poza tym to odkop z lutego. Zamykam + ostrzeżenia dla autora odkopu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach