emios122 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 1.Nazwa przedmiotu : Servery VPS 2.Opis przedmiotu : Sprzedam 10 serwerów VPS. Posiadam kody promocyjne na serwery za 10$ o poniższych parametrach do wykorzystania do 23.03.2012 więc sprzedaż dostępna tylko do tego dnia. Prametry: Procesor: 2,5GHz Pamięć ram gwarantowana: 2GB Dysk twardy: 50GB po instalacji wszystkiego wraz z pamięcią swap pozostaje 41,2GB Transfer: 500GB reset transferu po 1.03 więc 500GB wypada na 2 tygodnie potem kolejne 500GB na następne 2 tygodnie Łącze: 10Gbit/s USA 3.Źródło pozyskania : Długie członkostwo w firmie oferujące serwery VPS 4.Zdjęcia : - 5.Kontakt : GG: 6340377 lub PW 6.Cena : 30zł - Bank (mBank) lub 10$ - PayPal 7.Sposób zapłaty za przedmiot : mBank, PayPal Dodatkowo istnieje możliwość instalacji dodatków na serwerze za drobną opłatą: - Zdalny pulpit obsługi - Klient rTorrent wraz z interfejsem webGui (dostęp z przeglądarki) - Skrypt przetwarzania plików z hostingów i remote na inne (instalacja i konfiguracja) - Instalacja webmina oraz wstępna konfiguracja - ChomikBox (upload plików z prędkością 12-17MB/s Oraz wiele innych dodatków na życzenie klienta. Idealny wybór do na SeedBox bądź inne narzędzie wymagające dobrego łacza. UWAGA DOSTĘPNE 8-12H testy przed zakupem serwera. W celu skorzystania proszę o kontakt na GG. Na serwerze demo dostępny jest zdalny pulpit, serwer FTP oraz klient rTorrent wraz z interfejsem webGui UWAGA Zachęcam do zakupu Istnieje możliwość zakupu serwera za pośrednictwem portalu Allegro.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 Czy da się potem przedłużyć i za ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McNeal 57 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 (edytowany) liście z krzaków opadają... EDIT OPADŁY... Edytowano Luty 12, 2012 przez McNeal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emios122 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 Tak istnieje możliwość przedłużenia za 34,95$ tak jak pisałem ja sprzedaję wyłacznie serwery na miesiąc gdyż posiadam tylko kupony na tanią aktywację za 30% ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxtro 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 (edytowany) Jeśli ktoś chce VPS za 1 $ to proszę bardzo: www.dotblock.com Kod rabatowy dla wszystkich: 30DAY http://www.hostrocket.com/resellerwebhosting.html jeśli nie chcesz przepłacać to kup bezpośrednie u firmy Edytowano Luty 15, 2012 przez maxtro (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
virtualman 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 UP: wielkie dzięki Dałbym plus, ale mam za mało postów ;c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 Chciałem rozdać plusy za ciebie ale w tym dziale się nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
virtualman 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Em, trochę nie związane z tym tematem, ale z tą serwerownią- wie ktoś jak tam wygląda aktywacja? Czy na ten numer boty dzwonią czy jak? Poza tym chyba nie podałem kierunkowego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxtro 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 jeśli chcesz szybko aktywować serwer to możesz do nich przedzwonić. Ja także nie podałem numeru kontaktowego, ale dodzwonił się do mnie miły Pan który chciał potwierdzić dane i spytał się skąd wiem o ich firmie Na oddzwonienie czekałem około 2 godzin - od razu po zakończeniu rozmowy serwer został aktywowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
virtualman 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Rzecz jasne po angielsku gadałeś, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxtro 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 tak, ale na prawdę wystarczą podstawy angielskiego żeby się dogadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach