Marcin Parzyński 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2012 Czesc Polecono mi ten hosting resellerski lecz nigdzie nie ma o nim opinii w sieci. Czy ktos korzystal z ich uslug? Co mozecie o nim powiedziec? Polecacie, albo nie? Prosze o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 11, 2012 Musi być koniecznie ta firma z serwerami zlokalizowanymi na terenie UK i z cPanel/ WHM czy może być inna ? Bo jeżeli może być inna to polecam MZone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2012 Ten temat założyła ta sama osoba, która spamowała ofertami w/w firmy. A z uwagi na to, że jest to temat z opiniami, to go zostawiłem. Reszta poleci do kosza, tak samo jak multikonta. Widocznie blokada jednego konta nieposkutkowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoGi 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2012 Mój znajomy miał ten hosting i nie narzekał na niego z tego co mi wiadomo więc bez obam Bracie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin Parzyński 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 OK, korzystam już od tygodnia i jak na chwilę obecną jest dobrze i nie narzekam Napiszę potem więcej informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach