E4h.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 Kolopik... Rozchodzi się o to, że jestem jakby nie było dla ciebie konkurencją i zawsze będziesz mnie próbował niszczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 E4h pomylił użytkowników, wydaje mu się, że tylko Kolopik się czepiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E4h.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 Nie, ale co mialem wpisać e4h.pl (krzak)?! A to jak pomyliłem, to przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 Skorzystałem z zakładki kontakt na ich stronie i dupa zero odpowiedzi od czasu mojego pierwszego postu na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E4h.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 Kontakt na razie nie działa, a właśnie robię stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 E4h.pl - nie jestem konkurencją więc sobie pozwole ;-) - Jeżeli masz wpisane Firma: E4h.pl To podaj dane tejże firmy (imię, nazwisko, nazwa, adresy, nip...). PS: Kiedy koniec ferii u Ciebie? Przynajmniej użytkownicy będą wiedzieli kiedy się wynieść ;-) (Jeżeli w ogóle takowych masz) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E4h.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 Msurfie, ten żenadny żart ci się nie udał. W porównaniu do ciebie, ja nie muszę ździerać z użytkowników, by opłacić serwer(y). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 (edytowany) Powiedz to prezesowi spółki w której masz internet ;-). No patrz jak oni zdzierają wszyscy... i w sklepie zdzierają, do autobusu wchodzisz też... Nawet Państwo zdziera, co za chamy! Czemu rodziców nie poproszą?!? Lepiej żeby od rodziców brali na doładowanie jak ty i opłacali serwerek tak? Kurcze... Ale co to ma wspólnego ze mną jak u mnie nie jest obowiązkowa opłata. Podasz te dane firmy? Edytowano Luty 15, 2012 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 słucha krzak i tyle. jak by była firma podał by dane. Ferie albo zaczęły mu się albo skończyły jeszcze mało nauki to ma czas a zaraz wszytko w cholerę poleci i będzie po stronce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E4h.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 Igorek i Msurf... Nie zniknę, bo użytkowników mam. W tym kilka poważnych projektów.. Np. koszaliński portal ogłoszeniowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 Szczerze to zakładanie konta fajnie odstrasza... Jak chcesz mogę ci za drobną opłatą pyknąć NORMALNY formularz rejestracji lub zakup coś gotowego bo jak się widzi zwykły formularz kontaktowy zamiast pól typu LOGIN, HASŁO, POWTÓRZ HASŁO, E-mail to lepiej nie korzystać Wiadomość o aktywacji otrzymasz w ciągu 48h. WTF? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E4h.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 Kolego, patrzysz na ivhost.pk, a kilka dni temu była zmiana na e4h.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 Daane fiiiirmyyy... Doczekamy się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 Kolego, patrzysz na ivhost.pk, a kilka dni temu była zmiana na e4h.pl Tak patrzę na ivhost.pl gdyż temat dotyczy tego właśnie "hłostingu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 Zamknie to ktoś, a potem da warna temu dzieciakowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 O co wam chodzi? Przecież to darmowy hosting, więc dlaczego krzak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2012 Też 1 raz słyszę, że darmowy hosting musi mieć założoną firmę? Nawet jak ma reklamy to może rozliczać to bez zakładania firmy. Strona wygląda bardzo nieprofesjonalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E4h.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 No właśnie nie musi... Też tego nie rozumiem, jakieś dzieci chcą wymyślać prawo dla mnie i Kolopika ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 Dajże spokój Ja tam mam od zawsze i jeszcze nikt się o to nie uczepił Z tego co pamiętam, niedawno miałeś w tym miejscu link do swojego surfa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 No właśnie nie musi... Też tego nie rozumiem, jakieś dzieci chcą wymyślać prawo dla mnie i Kolopika ;D Wypraszam sobie bym był dla Ciebie dzieckiem. Wpisałeś to w firmę, to zapytałem czy będziesz ją tworzył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 20, 2012 Dajże spokój Ja tam mam od zawsze i jeszcze nikt się o to nie uczepił Z tego co pamiętam, niedawno miałeś w tym miejscu link do swojego surfa Źle pamiętasz ;P Nigdy tam nic nie wpisywałem ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach