sargon162 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2012 (edytowany) Jestem zielony w tym temacie. Chce kupić sobie serwer VPS, ale nie wiem jak go skonfigurować. Potrafie korzystać z normalnych hostingów typu: linuxcom.pl, nazwa.pl, netmark.pl. Potrafie wgrać stonę na serwer lub przenieść nią na inny. Aczkolwiek z tym VPSem będę miał pewnie problem. Nawet nie wiem ile taka usługa konfiguracji może kosztować, więc proszę o propozycje. Na VPS chce trzymać kilka moich stron, publikera, i w przyszłosci sklep internetowy. Dostawcą będzie http://ultimahost.pl/vps Kontakt do mnie: sargon162@gmail.com Edytowano Luty 10, 2012 przez sargon162 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2012 Nawet nie wiem ile taka usługa konfiguracji może kosztować, więc proszę o propozycje. Przed edycją posta napisałeś, że chcesz się zmieścić w 50 zł, więc uznajemy to za Twój budżet Poza tym: Regulamin działu Oferty pracy W przypadku poszukiwania zleceniobiorcy wymagana jest podana cena, która użytkownik jest gotów zapłacić za usługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2012 Miłosz, Za 50 złoty to może jakiś gimnazjalista mu skonfiguruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 10, 2012 Przygotuj sobie nieco większą kwotę, skontaktuj się z Miłoszem i będziesz miał dobrze skonfigurowany serwer. Za 50 zeta to ci jakiś dzieciak może co najwyżej walnąć komendę z tutka i będzie jeszcze gorzej niż zanim ów tę komendę wklepie. Wydaj raz więcej i miej spokój niż miałbyś wydawać 50 razy po 50 zeta i mieć stresa że ciągle jest coś źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy2012 7 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 jeżeli to jest jeszcze aktualne chętnie pomogę , proszę o kontakt na priv. Nie wezmę więcej niż 30zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 Tak jak mówiłem wyżej Osób psujących rynek nie brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 Na paczke ryżu i mleko wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 Na paczke ryżu i mleko wystarczy Albo na 30 jajek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 Przygotuj 100-150 złotych, taniej to mogę Ja Ci to zrobić w 5 minut Napisz do Miłosz dogadasz się. Jak szukasz pełnej administracji bez limitów na DA oraz cPanel to zapraszam do nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach