vrtmbwec 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2012 Zarejestrowałem domenę na 1and1 i teraz zamierzam założyć MYSQL. Jak założyć bazę MYSQL ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 9, 2012 http://www.1and1.pl/Service;jsessionid=875C4D7317A418DC71BEA9D9E902CC71.TCpfix141b?__lf=Cancel&linkOrigin=Home&linkId=hd.nav.service Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2012 1and1 ? Nie polecam ale dobra, stało się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vrtmbwec 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2012 @Kamikadze : ha haha hah ha baaaardzo śmieszne, @SaVaGe123: zdecydowałem się bo to jedna z nielicznych firm na polskim rynku które obecnie oferują darmowy hosting na rok a ponadto już na starcie oferują dwie domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2012 @Kamikadze : ha haha hah ha baaaardzo śmieszne, Co Cię tak rozbawiło w wypowiedzi @Kamikadze? Przedstawił Ci link do panelu, w którym założyć m.in. bazę danych MySQL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2012 Co Cię tak rozbawiło w wypowiedzi @Kamikadze? Przedstawił Ci link do panelu, w którym założyć m.in. bazę danych MySQL. leń, nie chce mu się czytać i oczekuje na gotowe rozwiązanie. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 @SaVaGe123: zdecydowałem się bo to jedna z nielicznych firm na polskim rynku które obecnie oferują darmowy hosting na rok a ponadto już na starcie oferują dwie domeny A także nieliczna firma która oszukuje cie na każdym kroku a zerwanie z nią umowy ciągnie się długi czas. Podobno założyła swoją własną firmę windykacyjną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach