trzy.litery 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 Poszukuje VPS o niskich parametrach do przetestowania kilku uslug z lokalizacji, Czechy. Najlepiej jakby była możliwość kupna od polskiego pośrednika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 Pipni.cz - nawet 1 pakiet jest za friko dla obywateli Czech i Słowacji . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 Tak owszem, ale musisz później aktywować takiego vpsa z numer czeskiego (komóra) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 Pipni.cz - nawet 1 pakiet jest za friko dla obywateli Czech i Słowacji . Jest to nielegalne, usługodawca nie może dyskryminować osób z innych państw unii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 Jest to nielegalne, usługodawca nie może dyskryminować osób z innych państw unii. To zgłoś to odpowiednim organom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 To zgłoś to odpowiednim organom To nie moja sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 pipni wymaga aktywacji SMS czyli ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 No to, że jak założysz konto to póżniej musisz się zalogować na nie i wysłac SMSa z sieci czeskiej , aby aktywować VPSa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
king_arthur 30 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 (edytowany) Wprawdzie nie korzystałem (i nie chciało mi się sprawdzać opinii, oraz warunków współpracy), ale po wrzuceniu w Google hasła český VPS znalazłem coś takiego: http://vpsfree.cz/en/index/index.html. Serwery w Czechach (Praga), oraz Słowacji (Bratysława). Edytowano Luty 12, 2012 przez king_arthur (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 Wprawdzie nie korzystałem (i nie chciało mi się sprawdzać opinii, oraz warunków współpracy), ale po wrzuceniu w Google hasła český VPS znalazłem coś takiego: http://vpsfree.cz/en/index/index.html. Serwery w Czechach (Praga), oraz Słowacji (Bratysława). Tutaj musisz płacić składkę członkowską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
king_arthur 30 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2012 Tak to jest jak się czegoś nie doczyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach