Andrzej Braszka 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 (edytowany) Witam prosił bym o mała wycenę ile moglibyście dać za takiego laptopa Specyfikacja Procesor : AMD BRAZORS DUAL CORE C60 Grafika ATI HD6290 RAM 2GB DYSK 320GB WIN 7 PREMIUM MA 2 MIESIĄCE INTERESUJE MNIE TYLKO ZA ILE KTOŚ KUPIJ TUTAJ LINK DO PELNEGO OSPRZETOWANIA http://www.neo24.pl/...sus_x53u_sx201v Posiada jeszcze folię jak taką jak jest z sklepu i pudełko Edytowano Luty 7, 2012 przez Andrzej Braszka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 1000zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej Braszka 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 Ok dzięki poczekam na ludzi którzy mają coś jeszcze do powiedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 Cena sklepowa to okolo 1600zl z tego co widze. Jesli wystawisz na allegro za 1300zl to powinno sie sprzedac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 Cena sklepowa to okolo 1600zl z tego co widze. Jesli wystawisz na allegro za 1300zl to powinno sie sprzedac Myślę że mniej ale to zależnie od stanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 Nie lepiej obczaić na allegro po ile chodzą takie lapki? Oczywiście biorąc pod uwagę stan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej Braszka 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 na allegro nówki są wiec nie moge go sprzedać jak nowego. Stan idealny brak rysek folia jest tam gdzei była od początku po bokach ekranu i obok klawiszy z tyłu obudowy na klucz do win7 ale nie wiem czemu jak kupowałem laptopa nie dostałem win 7 na pycie tylko trzeba było zrobić kopie z laptopa więc mam te płyty jak ktoś chętny to sprzedam gg 33064146 tam mogę się dogadać co do ceny oraz sposobu wysyłki.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 No to jesli stan ideal, to wystaw jako nowy i zaznacz, ze byl uzywany do sprawdzenia stanu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 Za tysiaka powinien spokojnie pójść, może 1200 jeśli super stan. Szkoda, że to "tylko" C-60. W sumie drogie te lapy są, za 1700 fajne i3 od Della można kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej Braszka 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 Pomyśle jeśli ktoś zainteresowany to oddam go za 1280zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach