Lnx 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 (edytowany) Witam Szukam kogoś kto miałby trochę wolnego miejsca na swoim serwerze dedykowanym, aby użyczyć mi malutki VPS pod serwer TS3. Przejrzałem oferty VPS'ów w większosci firm no i raczej nie opłaca mi się przepłacać nawet w przypadku najtańszych VPS'ów, gdzie zużyje max 30% zasobów. Serwerek będzie kameralny, nie więcej niż 10-15/20 osób dziennie i to nie przez cały dzień, tylko raczej od popołudnia do późnego wieczora. Oczywiście podrzucę jakieś groszaki do cegiełki na dedyka, żeby nie było że żeruję na darmo ;-) Prosiłbym o kontakt PW, luib w tym temacie gdyby ktoś byłby zainteresowany. Pozdrawiam Edytowano Luty 7, 2012 przez Lnx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 Witam napisz do mnie odstąpię ci serwer ts3, 20 slot za drobne . Pisz Priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 Klan jakiś? W co gracie? : ) Ile to będzie ciągnęło? Ja mam na teście dedyka od McNeala : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 Sponsi ts3 pobiera mało max koło 50mb ramu do 30osób online. I jest przeznaczony raczej dla klanu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 To luz, dlatego pytam, bo jeśli mają Black Ops to za slota mogę użyczyć, heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lnx 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 (edytowany) odświeżam temat i ponawiam moją prośbę jeżeli ktoś ma dedyka i mógłby użyczyć mi minimalną dosłownie ilość zasobów to byłbym mega wdzięczny (tak jak mówiłem, pod kameralny serwerek TS3) Zależaloby mi na stabilności dedyka - żeby nie wygasł za miesiąc, czy dwa i aby nie lagował jak szalony Oczywiście tak jak mówiłem, cegiełka bądź inny czteropak w ramach wdzięczności to oczywista sprawa @Sponsi nie klan, a portal o grze stragegicznej Cossacks - www.kozacy.org - i serwerek byłby przeznaczony dla społeczności portalu i forum TeamSpeak3 pobiera mało zasobów - a tak jak mówiłem, byłoby max 15-20 osób online wieczorami (a przeważnie mniej), czyli pobierze naprawdę mało Proszę o kontakt na PW lub w tym temacie gdyby ktoś był zainteresowany Pozdrawiam serdecznie! Edytowano Luty 25, 2012 przez Lnx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajter 9 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2012 To trochę wolnego miejsca czy mały vps, bo jedno niekoniecznie drugie oznaczać musi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lnx 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2012 (edytowany) mały vps miałem na myśli Edytowano Luty 26, 2012 przez Lnx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2012 jeżeli chcesz ts3 to pisz do syko (N0Name) z magicts.pl lub jak nie to napisz mi na pw może coś się uda załatwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2012 Witam proszę o kontakt PW. Mogę zaoferować serwerek w Polskiej lokalizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 Mogę postawić kilka serwerów teamspeak3 - maszynka i tak stoi u mnie od roku-dwóch pusta więc po co ma się marnować. W razie czego to pm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajter 9 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 Mogę postawić kilka serwerów teamspeak3 - maszynka i tak stoi u mnie od roku-dwóch pusta więc po co ma się marnować. W razie czego to pm. Też chciałem zaoferować, ale skoro vps, a sam serwer teamspeak nie wystarczy to jednak nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2012 Jak pusta to po co ją masz? Dlatego, że mam ją za friko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach