Gość finlandia Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 Witam! Potrzebuję serwer shoutcast. Na start 30-50 slotów (z możliwością dodania kolejnych w przyszłości). Jakoś nadawania 128/192kbps. Jaką firmę polecacie jeśli chodzi o uptime oraz cenę? Oczywiście nie zależy mi, aby serwer był w Polsce, natomiast preferuję lokalizację europejską (Niemcy, Holandia lub Francja). Oczywiście e-rds i autopilot. Która firma oferuje najlepszy stosunek cena/jakość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 Ja znam tylko Freecast.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 W PL raczej nie hostuje się shoutcastów ponieważ są bardzo transfero zjadliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 (edytowany) Polecam Slotex.pl ;-). Mają portfel który można zasilić przelewem lub sms (za sms dostaje się całą wartość netto. Np. wyślesz smsa za 25 zł netto (30,75 brutto) to portfel zasilisz 25ma złotymi. Pozdro. Edit: Poprawiłem ;-) "złoty" używam raz w roku, na wakacje, więc mam prawo się pomylić ;-) Edytowano Luty 7, 2012 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 Polecam Slotex.pl ;-). Mają portfel który można zasilić przelewem lub sms (za sms dostaje się całą wartość netto. Np. wyślesz smsa za 25 zł netto (30,75 brutto) to portfel zasilisz 25ma złotami. Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 W PL raczej nie hostuje się shoutcastów ponieważ są bardzo transfero zjadliwe Z tego też powodu napisałem, że nie zależy mi na Polskiej lokalizacji. Slotex wygrywa jeśli chodzi o ofertę shoutcast. Teraz pytanie gdzie znajdę najtańszego autopilota do radia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 Z tego co widzę u nas zamówiłeś shoutcasta co jest powodem dalszych poszukiwań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 Mogę Ci zaoferować pewną promocję ;-). Więcej na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 Powody są dwa: -oszczędność -kiepski kontakt we Freecast (kiedyś nie było problemu, teraz w ciągu tygodnia, może dwóch wysłałem dwa e-maile i nie dostałem odpowiedzi na żaden) Zobaczymy co mSuf zaproponuje. Jeśli się nie dogadam najprawdopodobniej serwer wezmę w slotex a autopilota w Freecast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 Najlepiej otworzyć ticket czas oczekiwania do 6 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 Bede pamiętał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach