lobker 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Witam, chciał bym się spytać czy da się do systemu Debian 6 doinstalować Pulpit(nie wiem jak to profesjonalnie powiedzieć. GOME to się chyba nazywa) + VNC przez konsole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Tak bez problemu da się zainstalować Zdalny Pulipt, i jest to bardzo łatwe w instalacji Zainstaluj NX (NoMaxine) Tutaj masz jak to zrobić krok po kroku http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=41350.0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lobker 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2012 Mam jeszcze takie pytanie. Bo gdy jestem w danym folderze wpisuje ./cod4_lnxded to mi wychodzi -bash: ./cod4_lnxded: Nie ma takiego pliku ani katalogu a gdy nacisnę komendę ls to plik tam jest. Więc jak ten plik odpali, jakiś program do tego jest potrzebny który mój VPS nie ma?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2012 (edytowany) Spróbuj chmod +x cod4_lnxded I potem odpal aplikację. Edytowano Luty 6, 2012 przez Aimer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lobker 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2012 nie pomaga ;/ tak jest z każdą aplikacji która ma z przodu "./" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2012 Jesteś userem lub w grupie, który ma prawa do danego pliku? Na pewno ten plik nie jest katalogiem? Wykonując to polecenia jesteś na pewno w odpowiednim katalogu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lobker 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2012 Jestem Root. Jestem w dobrym katalogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArabSmall 118 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2012 Masz wersje systemu 64 bit? Jeśli tak to zainstaluj to apt-get install ia32-libs i powinno zadziałać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lobker 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2012 Działa thx wielkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach