iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Witam. Chciałem zrobić z kolegą stronę na Clip Share, ale kodeki xlib256, coś nie działały, i nie wiem jaką można by tu zrobić stronę. VPS: Dysk 30gb, Transfer 300gb. Co polecacie ? jaką można strone zrobic ? Bo ja już nie mam pomysłów, PS: Prosze nie pisać, "Jeżeli pytasz się jaką zrobić, to nie rób" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Zrób stronę o tym, na czym się znasz i Cię pasjonuje, nie ma sensu robić żadnej na siłę.. ale kodeki xlib256, coś nie działały Pewnie źle wgrane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 (edytowany) 2 razy wgrywane z innych tutków. FFMPEG zainstalowane itp. ale nie chce smigac bo xlib.. Edit: ZooMpl, mogę liczyć na darmową podpowiedź ? Edytowano Luty 5, 2012 przez iSpaces (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Edit: ZooMpl, mogę liczyć na darmową podpowiedź ? W związku z? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Co źle wgrane czy coś, czemu mi ten lib nie działa, jak go zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 A skąd ktokolwiek z forum ma wiedzieć, skoro nie podałeś na którym kroku masz błąd, co robiłeś, jaki jest komunikat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Ok. Wgrałem całe ffmeg, xvid, flvtool itp kodeki , według tutków. Niby wszystko ok. Ale jak chce obejrzec filmik to nie dziala, i to jest blad konwersji, a do konwersji jest ten sterownik libx256, ktory wgralem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Sprawdź error logi, nie musisz tego tematu przenosić na bok@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 (edytowany) Teraz nie mam dostępu, do panelu. Bo we wtorek idę do Was. To trochę dziwne. Wszystko zainstalowane według tutka itp. Wszystko było wgrywane dobrze, kilka razy na innych tutkach. Wina systemu ? Debian był minimal ? ma to jakieś znaczenie ? Napisz mi jak możesz GG: 28839637 Edytowano Luty 5, 2012 przez iSpaces (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Nie prowadzę pomocy przez komunikatory. Zasadnicze pytanie czy robiłeś "kopiuj - wklej" czy myślałeś nad tym co jest napisane w tutkach. Przejrzyj logi i sprawdź z czym jest problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Bo masz wszystko źle poinstalowane. Po mału zaczynasz trollować na forum. Zleć to komuś i będzie po problemie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 (edytowany) "Trollować" już druga osoba która tak mówi, z innego forum Jakoś tak wyszlo Edytowano Luty 5, 2012 przez iSpaces (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 "Trollować" już druga osoba która tak mówi, z innego forum Widocznie coś w tym jest. Debian minimal nie ma nic do rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Nie znam się, dlatego pytam o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Ale to jest zbyt złożona kwestia, aby pytając "co może być nie tak?" dostać odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Dobrze. Teraz już wiem. Pozdrawiam. Można zamknać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Czemu nie napiszesz do supportu ? Powinni pomóc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach