Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Powiedzmy, że znudził mi się cPanel, obrzydł Direct Admin i chciałbym przetestować coś nowego :-) Jaką firmę możecie polecić, która ma rozbudowany autorski panel zarządzania hostingiem? Znam już i testowałem (kolejność losowa): dhosting.pl megiteam.pl masternet.pl IQ.pl VIPserv.org home.pl Czy znacie jeszcze jakąś firmę z własnym panelem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 lh.pl progreso.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michael Dicson 73 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 (edytowany) Home.pl nazwa.pl Tylko nazwy nie polecam ze względu na takie emaile i rygorystyczne podejście do klienta "Witam, W związku z zauważeniem, iż zamówiona przez Państwa usługa serwera w domenie nazwaserwera.nazwa.pl, przekracza dopuszczalne parametry transferu w okresie testowym, informuję iż serwer został zablokowany. Usługa zostanie odblokowana po jej opłaceniu i odnotowaniu wpłaty na rachunku bankowym NetArt lub po przesłaniu do nas potwierdzenia wpłaty. Podstawa: "Regulamin świadczenia usługi serwera w NetArt", Art. IV, pkt. 2" A do tego to był okres testowy testowałem serwer zaledwie 2 dni. Jeżeli chodzi o te panele czy to autorskie czy też DA lub Cpanel, przedewszystkim wybierając serwer powinieneś wybrać taki jaki tobie odpowiada i patrzeć pod kontem usterek itp, a nie po względzie na panel bo ci się np znudził. Edytowano Luty 5, 2012 przez Michael Dicson (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Hekko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Hekko.pl Od kiedy?? Bo w ofercie pisze: Panel Direct Admin PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 hekko ma chyba swoje modyfikacje w DA zrobione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostit.pl 20 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2012 Witam, Zapraszam do hostit.pl - autorski system zarządzania dostępny jest dla: serwerów wirtualnych serwerów vps serwerów dedykowanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2012 Sorry mate, nie obczaiłem że chodzi o panel stricte hostingu, bo bilingi domeny etc mają swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach