GrYFF 2 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 używam swift panel od miesiąca wszystko ładnie działało, dziś wchodzę na strone i uzyskuje taki błąd Warning: [obfuscated]() [function.[obfuscated]]: open(/var/lib/php5/sess_575596b159ed53e593f6a2be26d315f1, O_RDWR) failed: Read-only file system (30) in /var/www/admin/include.php on line 0 Warning: [obfuscated]() [function.[obfuscated]]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/admin/include.php:0) in /var/www/admin/include.php on line 0 Warning: [obfuscated]() [function.[obfuscated]]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/admin/include.php:0) in /var/www/admin/include.php on line 0 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/admin/include.php:0) in /var/www/admin/include.php on line 0 Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_575596b159ed53e593f6a2be26d315f1, O_RDWR) failed: Read-only file system (30) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Dysk przeszedł w read-only, to oznacza że coś poważnego mogło się z nim stać. Masz kopie zapasowe na jakimś zew. serwerze? Masz możliwość uruchomienia trybu rescue lub czegoś podobnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrYFF 2 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 kopi nie mam, zresetowałem VPS i teraz coś nie mogę go uruchomić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrYFF 2 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 a czym mogło być to spowodowane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Dasz mi link download do swift panelu 1.6 ? Bo nigdzie znalesc nie mozna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 (edytowany) kopi nie mam, zresetowałem VPS i teraz coś nie mogę go uruchomić Jeśli to VPS, to teoretycznie powinni o tym wiedzieć, że padł im dysk... Co to za wirtualizacja? Edytowano Luty 5, 2012 przez tym (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrYFF 2 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Ispaces jezeli chcesz download napisz na gg 24149015 ( na pc mam gdzies to ) a wirtualizacja to VMware Czyli padlo to nie z mojej winny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Może i z twojej, nie wiem, nie znam się na vmware. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach