Alikey 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Witam, w tym miesiącu kończy mi się ważność mojego VPS i postanowiłem zmienić firmę na inną ze względu na nisku uptime mojego obecnego serwera i zbyt częste restarty i awarie. Moje wymagania są następujące: - wysoki uptime - ping na przyzwoitym poziomie - procesor co najmniej 1ghz - RAM ok 1gb - nie zależy mi na transferze dlatego może być ok 100gb miesięcznie - dysk 5-10gb - debian 6 - sprawdzona firma z markowym sprzętem - budżet max ok 20zł brutto miesięcznie - mile widziana możliwość opłat kwartalnych i możliwość zniżki w pierwszym miesiącu - lokalizacja nie jest za bardzo ważna, ale dobrze by było jakby ping z Rosji był niski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 20 zika miesięcznie i jeszcze zniżkę chcesz? I frytki, darmowy keczup i pepsi z dolewką? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.gamebit.pl 6 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Ciężko będzie się zmieścić w Twojej cenie ale zaoferuje. Oferta GameBit.pl: http://gamebit.pl/?s=oferta Atuty: Niska cena, wydajne serwery, wysoka jakość łączy, przyjazna oferta. Zniżki dla stałych Klientów - 5%, 10%, 25%! Nie restartujemy serwerów bez powodów, a awarie obecnie nie są u nas częste praktycznie na poziomie zerowym. Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Sprawdź naszą ofertę na castpol.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Zapraszam do naszej oferty serwerów VPS, ceny już od 20zł. Polecam VPS10, linki w stopce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Oferta http://serversite.eu VPSy już od 15zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Witaj. Zapraszam do skorzystania z naszej oferty: http://biznes-host.pl/?s=plany_vps2 W przypadku dłuższych okresów platności zniżka do 50 %. W przypadku pytań zapraszam na bok@biznes-host.pl. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość graftek Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Zobacz na oferte ViPower - pierwszy pakiet http://vipower.pl/index.php?id=Serwery-VPS-OpenVZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Haha, 20 ofert od adminów, i którą tu wybrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 (edytowany) Vihost.pl. Od kiedy Castpol ma w ofercie serwery vps? Wysłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk Edycja: teraz już widzę :] Edytowano Luty 9, 2012 przez Miłosz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Polecam ci biznes-host.pl nawet się nie zastanawiaj nad inną firma, mój vps miał uptime prawie 90dni, niestety nagły reinstal i padł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Zapraszam do webh.pl. Za 25,90zł brutto ( w pierwszych 2 miesiącach 12,95 przy skorzystaniu z kodu %50) Otrzymasz od nas: 0,9Ghz procesor 1GB pamięci RAM gwarantowanej 2GB max ram 750GB transferu 15GB dysk Wszystkie usługi świadczymy w oparciu o markowy sprzęt zlokalizowany w Łódzkiej serwerowni. Więcej na stronie http://webh.pl/index.php?cmd=svps Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Nie restartujemy serwerów bez powodów, a awarie obecnie nie są u nas częste praktycznie na poziomie zerowym. Mówicie, że wciągu 177 dni nie weszła żadna krytyczna poprawka w jądrze openVZ? : )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 @up: poczytaj o ksplice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedriux 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 http://serv4web.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alikey 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 20 zika miesięcznie i jeszcze zniżkę chcesz? I frytki, darmowy keczup i pepsi z dolewką? Napisałem "mile widziana" zdaje sobie sprawę, że ciężko o coś takiego przy tej kwocie, ale zapytać nie szkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alikey 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 Zainteresowało mnie: - biznes-host.pl serwer vps #1 - livenet.pl vps start - serversite.eu vps L1 Prosił bym o opinie osób, które posiadają serwery vps w tych firmach, jak jest z uptime'em, gwarancją zasobów, jaki jest panel do zarządzania vps itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 Sprawdź UltimaHost.pl (ref link) + kody rabatowe, które możesz uzyskać po kontakcie mailowym. Mi się udało uzyskać zniżkę 10zł na pakiet 1 Support pomocny, panel VDS Manager. Ogólnie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alikey 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 Dawid Sz. stała zniżka o 10zł czy przez 1 miesiąc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 polecam biznes-host bardzo wydajne serwery w Polskim DC w Poznaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Dawid Sz. stała zniżka o 10zł czy przez 1 miesiąc? Stała. Był to kod ovz.1024MB. Może jeszcze działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Witam, Osobiście polecam firmę Biznes-Host.pl przy obecnej maszynie VPS, mam uptime na granicy 60 dni i stale rośnie Maszyny są stabilnie, łącze 10mb/s jest wydajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 @Dawid Sz. - ta zniżka nie jest stała. Przynajmniej po kliknięciu "Odnów" chce 29zł, a nie mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alikey 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Stała. Był to kod ovz.1024MB. Może jeszcze działa Dawid Sz., Napisałem do BOK i wszystko mi wytłumaczyli o co chodzi, dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 (edytowany) ServerStie.eu mało doświadczeni administratorzy, nie znają się zbytnioo na rzeczy, nie potrafili nawet odblokować prostej funkcji VPN'ka w kernelu na OpenVZ, więc masakra. Nie przypominam sobie żadnego ticketa na pomocy technicznej w takiej sprawie, więc nie wiem o co Panu chodzi. Jeśli faktycznie coś takiego miało miejsce prosiłbym o podanie daty i administratora który odpisywał na zgłoszenie, Edytowano Luty 17, 2012 przez ToFFiK (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach