Tekataku 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2012 Mam na myśli takie, które są w 100 % darmowe tak jak .tk. Nie chcę takich gdzie zaoszczędzę 5 zł aby za rok wybulić 100 zł. chcę sobie założyć pocztę na google apps, ale domeny .tk są blokowane. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2012 Średnio za 12-15 zł zarejestrujesz sobie plkę. A potem przedłużysz ją za jakieś 5 dyszek. I po co to całe kombinowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2012 co.cc możesz spróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeLubieWas 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2012 Ja narazie z darmowych to są tylko .tk .co.cc i .name. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxuploadpl 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Z darmowych znam co.cc (google je blokuje, wiec bierz tylko jeżeli nie zależy ci na SEO) oraz co.nr (nie wiem czy są blokowane jak co.cc). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 w az za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IPB 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Ja narazie z darmowych to są tylko .tk .co.cc i .name. Mogę wiedzieć gdzie dostanę domenę .name za free ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tekataku 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 co.cc to chyba normalne subdomeny. Czy jest możliwe zarejestrowanie jakiejkolwiek domeny bez podawania danych? Imię i nazwisko jeszcze da radę (jest "mnie" około 200). Zależy mi trochę na anonimowości, a jeśli podam fałszywe pesele itd to kiedyś mogę mieć z tym duży problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Ale masz wymagania człowieku... Sprawdź sobie nsx.pl : darmowe, bez podawania danych osobowych. Otrzymujesz domenę nazwa.nsx.pl. Ale nie wiem, czy funkcjonuje to z google apps. Musisz przetestować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach