Joker125 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Witam. Szukam kogoś kto mi wykupi domene PL w zamian za: 1. Reklamę 2. Współpracę z moim serwisem Więcej szczegółów gg: 856000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Podaj moze wiecej szczegolow, tzn co to za serwis, itp itd, jakis link do strony/statystyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joker125 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Strona dopiero powstaje Reklama byłaby na innym serwisie. Jednak jeśli chcesz współpracować to sprawdź www.e-programy.xp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 za pustą stronę na php-fusion raczej sponsora nie znajdziesz - napewno gdybyś miał jakis ciekawy, rozbudowany serwis z dużą liczbą userów/odwiedzin to uzyskałbyś domenę. Jak bym za reklamę na _tej_ stronie domeny nie zasponsorował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joker125 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 xor bez obrazy ale..... trzeba umieć czytać: Reklama byłaby na innym serwisie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Na jakim serwisie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joker125 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Są dwie możliwości 1. www.warezisko.up.pl 2. www.gry.nietykalni.biz EDIT: Moja strona już działa, miałem chwilowe problemy Wysłany Nie Sty 29, 2006 9:20 pm: Doszła 3 możliwość: www.2clubbers.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 xor bez obrazy ale..... trzeba umieć czytać: Reklama byłaby na innym serwisie. Dokładnie - ale bez obrazy - tez nie przeczytałeś: Jak bym za reklamę na _tej_ stronie domeny nie zasponsorował Ale reklama na warezie? W sumie napewno chcesz pakowac czująś reklamę? Jak masz sporo userów na tamtych serwisach to Google Ads i byłoby po sprawie...Domeny sa teraz tanie jak barszcz :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Nie wiem czy adsense zatwierdzi adsense do siebie, ale mozesz zarejestrowac adsense na ta 2 strone, a dodatkowo wstawic na ten warez (chyba tak mozna). 29zl+vat a nawet 19 zl+vat i masz domene. Albo za darmo np. tak jak mowi moj podpis hehe. Pomysl czy to nie lepsze od szukania sponsora... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joker125 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 To nie są moje serwisy tylko: warez sponsoruje (daje im serwer) a 2clubbers i gry.nietykalni.biz to zaprzyjaźnione serwisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach