iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2012 Czesc. Nie wiem czy każdy o tym wie, ale Az rozdaje domeny za darmo. Sam mam 2, na dwóch kontach, (2 osoby), szybko ładnie działają. Piszą że można mieć 3 domeny, lecz gdy chciałem kolejną, 7.50 chciało Więc jeśli ktoś planuje kupić domene, to może mieć za darmo.. www.az.pl Pozdrawiam. iSpaces, Kamil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Luty 4, 2012 A przedłużenie po roku pewnie z 99zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2012 Dzięki za cynk, ale sprawa znana i co kilka dni o tym sie pisze tutaj. 1 darmowa dla osób fizycznych 3 darmowe dla firm przedłużenie 99 netto o ile dobrze pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2012 Przedłużenia drogie jak diabli, ale haczyków w promocjach az akurat nie ma, możesz uzyskać w każdej chwili authinfo i przenieść domenę do innego (tańszego) rejestratora. Poza tym jeśli ktoś potrzebuje "event-ową", domenę "jednorazowego użytku", to jest to idealne rozwiązanie - rejestrujesz domenę za friko, po roku i tak nie jest potrzebna, więc zwyczajnie nie przedłużasz i cześć - no harm, no fault, no costs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Nie trzeba przedłużać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Ale po co mamy brać, jak większość użytkowników tego forum woli zapłacić trochę i mieć spokój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Ja dałem tylko info, dla tych którzy nie wiedzą, a chcą darmową domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 Mały odkop i off top. Darmowe domeny są tylko dla nowych klientów czy także dla starych którzy mieli domeny u nich kilka lat temu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 Po co tam przedłużać. Bierzesz tam domenę robisz transfer do OVH szybko i wygodnie i za free i masz za 50 zł przedłużenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 9, 2012 @Igorek, regulamin promocji chyba tego zabrania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ratosluaf 4 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2012 nie zabrania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach